OstraPosta

Objednejte do:

TIM MIN SEK
A obálku Vám pošleme ešte dnes.

Kolik nožů potřebujete nabrousit?


50 let zkušeností

Více než 50,000 spokojených zákazníků

Vše co potřebujete Vám zašleme domů

Súkromne
Firma
?

Nápoveda

Zvolte počet položek, které chcete brousit. Pokud máte například 4 nože a 2 nůžky, vyberte 6 ks. Pokud chcete mít více než 7 položek, potřebujete již 2 Ostré Obálky.
?

Nápoveda

Pokud chcete mít vždy ostré nože, vyberte si předplatné 1-2 krát ročně za lepší ceny. V opačném případě si zvolte jednorázové broušení a v případě potřeby objednejte vždy novou Ostrou Obálku.
?

Nápoveda

PROFI-broušení byste měli zvolit pokud Vaše nože stojí více než 50 € za kus! PROFI-broušení znamená použití více brusných a leštících cyklů a výsledná ostrost nejvyšší kvality.
?

Nápoveda

Pokud jste dostali dárkovou poukázku, zvolte "Použít dárkový kód" jako volbu pro počet nožů na broušení. Pak můžete zadat kód do tohoto políčka. Pokud jste si vybrali jednorázové broušení, toto pole bude skryté a kód se použít nedá.
Souhlasím s podmínkami
s povinností platby
?

Nápoveda

Zvolte počet položek, které chcete brousit. Pokud máte například 4 nože a 2 nůžky, vyberte 6 ks. Pokud chcete mít více než 7 položek, potřebujete již 2 Ostré Obálky.
?

Nápoveda

Pokud chcete mít vždy ostré nože, vyberte si předplatné 1-2 krát ročně za lepší ceny. V opačném případě si zvolte jednorázové broušení a v případě potřeby objednejte vždy novou Ostrou Obálku.
?

Nápoveda

PROFI-broušení byste měli zvolit pokud Vaše nože stojí více než 50 € za kus! PROFI-broušení znamená použití více brusných a leštících cyklů a výsledná ostrost nejvyšší kvality.
?

Nápoveda

Pokud jste dostali dárkovou poukázku, zvolte "Použít dárkový kód" jako volbu pro počet nožů na broušení. Pak můžete zadat kód do tohoto políčka. Pokud jste si vybrali jednorázové broušení, toto pole bude skryté a kód se použít nedá.
Souhlasím s podmínkami
s povinností platby

Knivstål kan ha skilda sammansättningar och kvaliteter för att få fram olika egenskaper hos kockkniven. Stål härdas och smids på en rad olika sätt, där hårdhet; som anges i Rockwell och mäts med en sk Durometer, är det som är det mest tongivande för vilken typ av knivstål du bör föredra som användare. Kockknivar ligger normalt mellan 54 och 62 Rockwell där 54 är mjukt och 62 hårt. Mjukt stål går lätt att bryna men förlorar skärpan något snabbare, men primäreggen går lätt att återställa igen. Hårt stål bibehåller skärpan under lång tid men kräver att du har god kontroll på hur knivarna ska vårdas!

Inte helt osant skulle man kunna påstå att ju hårdare kockknivar desto mer professionell och kunnig bör du vara. Därmed inte sagt att vi som jobbar professionellt med mat enbart använder oss av damaskerade, hårda och exklusiva kockknivar och vice versa. Ett mjukt knivstål är som sagt mer lättarbetat att återställa en riktigt vass knivegg på igen.

Vad man dock ska överväga när de gastronomiska kunskaperna har tagit dig ett stort steg framåt och uppåt är om inte kniven du använder kanske ska bli din livslånga kumpan i köket? Och då rekommenderar vi att du köper knivar med en högre stålkvalitet. Samt att du underhåller de väl och lämnar in de till oss när dina knivar måste slipas om. Att slipa knivar hos oss innebär att du har de i retur inom 48 h!

Tady můžete napsát otázku

Nechte nám vzkaz a my se ozveme v nejratším čase!